-
img

Patentoitua ja tutkitusti tehokasta teknologiaa

Sairaaloiden vaatimustasot täyttävää ja turvallista teknologiaa toimistoon tai kotiin

  • Patentoitu teknologia: HEPA 13 -suodatin ja bakteereja ja viruksia poistava UVC-valo 
  • 5-tasoinen tehoasetus: puhdistaa hiljaisesti, mutta tehokkaasti 
  • WiFi-liitäntä: mahdollistaa älykkään etäohjauksen ja liittämisen hallintajärjestelmään
  • Siirrettävä: paino 19 kg
  • Puolueettomat tutkimukset: poistaa tutkitusti jopa 99,97 % ilman epäpuhtauksista 
  • Ei haitallisia sivutuotteita!: puhdistusprosessissa ei synny mitään haitallisia sivutuotteita (esim. otsoni)

 


Coren Ominaisuudet

Rensairin ilmanpuhdistimissa on bakteereja ja viruksia tuhoava otsonivapaa UVC-lamppu, joka on sijoitettu korkealaatuisen H13 HEPA-suodattimen sylinterin keskelle. Se toimii ansana ja tuhoaa tehokkaasti virukset ja bakteerit suodattimen pinnalta. Suodatusalueen kattava UVC-valaistus varmistaa jatkuvan desinfiointiprosessin, joten laitteen käyttö ja huolto on aina turvallista ja puhdistuksen sivutuotteena ei synny mitään haitallisia sivutuotteita (esim. otsonia) Laite haistelee ympäröivää ilmanlaatua ja lisää tarvittaessa tehoa puhdistukseen. Rensairin ilmanpuhdistin on helposti siirrettävissä ja sen asennukseen, käyttöön tai huoltoon ei vaadita erillisiä huoltohenkilöitä.

Tarkemmat tekniset tiedot Rensairin Core-ilmanpuhdistimesta löydät esitteestä.

Pienempiin tiloihin, kuten autoon tai yksittäiselle työpisteelle/pieneen huoneeseen soveltuu loistavasti Compact tai Airbubbl, joka pienestä koostaan huolimatta pystyy kierrättämään ja puhdistamaan tunnissa yli 30 kuutiota ilmaa. Esittelyvideo avaa hyvin toiminnallisuudet tämän patentoidun innovaation takana.

img
img

360° ilmanvirtaus

Compact ottaa "likaista" ilmaa sisään joka puolelta laitteen yläosan ympäriltä ja ulostuleva puhdas ilma jakaantuu tasaisena suihkuvirtauksena lattian myötäisesti kohti huoneen seiniä. Rengasmainen virtaussilmukka varmistaa puhtaan ilman leviämisen kattavasti koko tilaan ja puhdas ilma kimpoaa seinistä ylöspäin kohti kattoa, josta se levittäytyy sen jälkeen tasaisesti koko huoneeseen.

Tehokkaan ilmankierron lisäksi rengasmaisen silmukan tärkeänä tehtävänä on myös painaa hiukkaset ja aerosolit alaspäin ja samalla poispäin hengitysalueelta.

Tarkemmat tekniset tiedot löydät esitteestä.


 

Eurooppalaista huippulaatua

Toimitus jopa muutamassa päivässä