Se on kuin puhdas vesi hanasta tai hygieeninen ruoka
kaupasta. Ihmiset olettavat hengittävänsä puhdasta ilmaa
rakennuksissa ja yleisissä tiloissa. 
Se on jokaisen perusoikeus.

-

Puhdas ilma on jokaisen perusoikeus. Lähes kaikkien sisätilojen ilmanlaatua pystytään parantamaan oikein sijoitetuilla ilmanpuhdistimilla. Tarkempia esimerkkejä sadoista toteutuksista löydät sivun alaosan asiakastarinoista. Yhteistyössä asiakkaiden kanssa tavoitteemme on saavuttaa kaikkiin tiloihin hyvälaatuinen sisäilma, joka noudattaa vaativimpiakin rakennusmääräyksiä ja myös viranomaisten suosituksia ilmateitse leviävien tautien tartuntariskin minimoimiseksi. 

Tarpeet ja ratkaisut vaihtelevat asiakas- ja tilakohtaisesti. Ilmanpuhdistin toimii yhteistyössä tilan nykyisen ilmanvaihtojärjestelmän kanssa ja myös tilan käyttöaste, huoneen pinta-ala ja käyttötarkoitus vaikuttavat olennaisesti sopivan puhdistimen valintaan ja sijoituspaikkaan. Näiden muuttujien perusteella pystymme laskemaan suositusten mukaisen ilmanpuhdistuksen tarpeen ja laitteiden määrän.

img
img

Puhdas ilma parantaa tuottavuutta

Parempi sisäilman laatu tehostaa strategista ajattelua ja tuottavuutta. Sen tulokset näkyvät suoraan tuloslaskelman viimeisellä rivillä.

20 % alhaisemmat luokan ilman epäpuhtaustasot parantavat lapsen työmuistia 6%.
(Philips Säätiö ja Manchesterin yliopisto)

Laskelmien mukaan huonon sisäilman aiheuttamien sairaslomien kustannukset ovat Suomessa vuositasolla 403 miljoonaa. Tämä vaikuttaa suorassa suhteessa yritysten tuottavuuden laskuun 
(Eduskunnan tarkastusvaliokunta, 2012).

Sisäilman puhdistuksen jälkeen työpaikan tuottavuudessa on havaittu jopa 11 % kasvu (World Green Building Council) Harvardin yliopiston tutkimukset osoittavat paremman ilmanlaadun nostavan kognitiivisia tuloksia keskimäärin 61 % kaikissa toiminnallisissa tehtävissä, kuten kriisienhallinta, strategiatyö ja yleinen keskittymistaso

Soita tai laita sähköpostia!