Puhdasta ilmaa ja energiatehokkuutta

Tarvekohtaiset ratkaisut sisäilman puhdistukseen ja energiatehokkuuden parantamiseen teollisuudelle, toimistoille/liiketiloille ja terveydenhuoltoon

-

Energiatehokkuuden parantaminen

Puhdistamalla ja kierrättämällä sisäilmaa ilmanpuhdistimilla saavutetaan isot säästöt ja samalla parannetaan sisäilman laatua poistamalla virukset ja muut epäpuhtaudet. Pudottamalla nykyisen ilmanvaihdon tehoja ja korvaamalla osa puhtaan ilman tuottamisesta ilmanpuhdistimilla saavutetaan jopa 40 % säästö ilmanvaihdon energiankulutuksessa (keskimäärin ilmanpuhdistin kuluttaa yhdeksän kertaa vähemmän sähköä kuin ilmanvaihtokone), joten nykyisillä sähkön hinnoilla investointi maksaa itsensä takaisin melko nopeasti.

Parempi energiatehokkuus nopeasti ja helposti

"Toteutimme neljän viikon pilottiprojektin tavalliseen keskustan toimistotilaan, jossa laskettiin ilmanvaihdon tehoja ja kuudella ilmanpuhdistimella kompensoitiin osa puhtaan ilman tuottamisesta. Hiilidioksiditasoja tarkkailtiin jatkuvasti sensoreilla ja aika nopeasti löydettiin sopiva tasapaino Ilmanpuhdistimien ja ilmanvaihtokoneen välille. Investoinnin takaisinmaksuaika kuudella puhdistimella 10 kuukautta ja vuosisäästö energiakuluissa yli 10 000 euroa".


Älykäs ratkaisu energiatehokkuuden parantamiseen

Yhdistämällä Rensairin älykkäät ilmanpuhdistimet ja Sensgreenin sensorit samaan lähiverkkoon pystymme tarjoamaan nopean ja kustannustehokkaan ratkaisun energiatehokkuuden ja sisäilman laadun parantamiseen

Olemme kehittäneet laskentamallin, jossa huomioidaan WHO:n ja THL:n suositusten mukaiset puhtaan ilman litramääräiset tuottosuositukset per hlö/sek., käyttöasteet ja olemassa olevan ilmanvaihdon tuottama korvausilma. Hienosäätämällä tasapainoa järjestelmien välillä ylläpidetään alhainen hiilidioksiditaso, puhdistetaan virukset ja bakteerit sisäilmasta ja parannetaan merkittävästi energiatehokkuutta.

Lähetä meille tilan perustiedot ja saat paluupostissa laskelmat investoinnin takaisinmaksuajasta ja ilmanpuhdistimien määrästä. Langattomien sensoreiden avulla paikallistetaan nopeasti tilan ongelmakohdat ja ilman puhdistustarpeet erilaisten käyttötilanteiden osalta.  Ilmanlaatua, tilan käyttöastetta ja virrankulutusta mittaavat sensorit ja siirrettävät ilmanpuhdistimet pystyt helposti itse siirtämään (erillistä asennusta ei vaadita, plug and play) seuraavaan tilaan aina tarpeen mukaan ja reaaliaikaiset tiedot ilmanlaadusta ja virrankulutuksesta näet suoraan web-pohjaisen hallintasovelluksen kautta. 

Katso lisätietoja Rensairin webinaarista tai laita meille postia, niin kartoitetaan yhdessä sisäilman mahdolliset ongelmakohdat ja energiakulutuksen säästöpotentiaalit. Toimimme yhteistyössä alan johtavien energiatehokkuusasiantuntijoiden kanssa, joten päivitetään samalla rakennuksen tai tilan energiatodistukset tähän päivään. Moniin projekteihin on mahdollista saada myös erilaisia avustuksia tai tukia, jos ilmanpuhdistimet ja sensorit liitetään osaksi energiatehokkuuden kehitysprojektia.


 

Puhdistaa tehokkaasti virukset ja muut ilman epäpuhtaudet

... ja parantaa tilan energiatehokkuutta!

Interaktiivinen järjestelmä

Osallista tilan käyttäjät mukaan jakamalla tilakohtaisesti QR-koodi, jonka avulla he näkevät tilan raportit ja pääsevät osallistumaan hiilijalanjäljen pienentämiseen ja sisäilman parantamiseen. 

Kaikille Sensgreenin valvomille tiloille voidaan yhdellä napsautuksella luoda yksilöllinen QR-koodi. Tämän QR-koodin kautta tilan käyttäjät näkevät reaaliaikaiset tiedot ilmanlaadusta ja voivat antaa suoraa palautetta tilan tai rakennuksen ylläpitäjälle. Toimii näppärästi esimerkiksi taloyhtiöiden asukkaiden palautekanavana tai vaikka ravintoloiden asiakkaille.


 

img
img

Raportit

Järjestelmä muodostaa kuukausittain raportit rakennuksen eri tiloista. Raportit perustuvat kaikkiin kuukauden aikana tehtyihin mittauksiin ja analyyseihin. 

Raporteista näkee eri muuttujien keskiarvot, mahdolliset riskitekijät, suositellut turvarajat ja tilojen sisäilman laadun yleistilanteen.

Jokainen raportti sisältää myös korjaussuosituksia, jotka perustuvat kuukauden aikana havaittuihin poikkeaviin lukemiin ja toistuviin tilanteisiin.  

Kartoitetaan teidän tarpeenne maksuttomassa konsultaatiossa ja jutellaan samalla teidän tilanne sisäilman laadusta ja energiatehokkuuden parantamisesta.

Rakennusten sisäilman merkitys on nyt entistäkin tärkeämpi

Ilmavälitteisesti leviävien tautien (kuten korona, influenssa ja muut hengitystieinfektiot) tartuntariski on todellinen kaikissa sisätiloissa ja riskiä pystytään merkittävästi pienentämään varmistamalla tilaan hyvä sisäilman laatu. 

Syksyn ja talven aikana on ennustettu uutta korona-aaltoa ja kyllä se influenssakin sieltä taas tulee. Lue aiheesta tarkemmin blogistamme ja varaudu lisääntyviin sairaslomiin ajoissa investoimalla ammattitason ilmanpuhdistimiin.


 

img

Ratkaisut sisäilmaongelmiin

Pyydä tarjous