Puhdasta ilmaa ja energiatehokkuutta

Tarvekohtaiset ratkaisut sisäilman puhdistukseen ja energiatehokkuuden parantamiseen teollisuudelle, toimistoille/liiketiloille ja terveydenhuoltoon

-
img

Tarvekohtaista ilmanpuhdistusta

Treviro edustaa Suomessa valikoitujen eurooppalaisten valmistajien puolueettomasti testattuja ilmanpuhdistuksen, sisäilman kartoituksen ja valvonnan ratkaisuja.

Meidän tärkein tehtävämme on valita tilan käyttötarkoituksen ja ilman puhdistustarpeen mukainen laitekokonaisuus, joka poistaa tehokkaasti terveydelle haitallisia hiukkasia ja kaasuja ja samalla parannetaan myös energiatehokkuutta. 


 

img

Kokemusta ja osaamista

Oikean laitteiston valinta muodostaa hyvän pohjan kokonaisratkaisulle, mutta se on vasta osa toteutusta. Laitteiden sijoittelulla, valituilla suodatusratkaisuilla ja muilla lisävarusteilla on iso merkitys tavoiteltuun lopputulokseen. Tämä on sitä hiljaista tietotaitoa, joka syntyy kokemuksen kautta. Asiantuntijoillamme on kymmenien vuosien kokemus vastaavien ratkaisujen toteutuksista ja pienillä asioilla saavutetaan isot säästöt myös energiatehokkuuteen. Luonnollisesti tämä kertautuu myös huolloissa ja ilmanlaadun seurannassa.

 


 

Tilaa uutiskirjeemme

Ratkaisut sisäilmaongelmiin

Pyydä tarjous