"Tarvekohtaiset ratkaisut sisäilman puhdistukseen ja energiatehokkuuden parantamiseen teollisuudelle, toimistoille/liiketiloille ja terveydenhuoltoon"

-

 

 


Compact

Compact on monipuolinen ja hiljainen ilmanpuhdistin, joka soveltuu sisätilojen ilman puhdistukseen. Se on käytössä mm. kouluissa, sairaaloissa, toimistoissa, hammaslääkäreissä, partureissa, ravintoloissa ja myös kotona.

Compact puhdistaa ilmasta tehokkaasti virusten ja bakteerien lisäksi pienhiukkaset, siitepölyn, eläinpölyn, homeitiöt, haihtuvat oraaniset yhdisteet (VOC), kemikaalijäämät ja saastekaasut.

Laite on älykäs ja haistelee automaattisesti ympäröivän ilman laatua ja puhdistustehoa säädetään sen mukaisesti. WiFi-liitäntä mahdollistaa puhdistimen liittämisen osaksi älykästä kiinteistönhallintaa tai älykotijärjestelmää.

Katso puhdistimen esittelyvideo.

img

Ominaisuudet

Laite puhdistaa täydellä teholla jopa 460 m3 ilmaa tunnissa. Puhdistuksen varmistaa tehokkaaksi todistettu Rensairin HEPA-suodattimen, UVC-valon ja keskipakotuulettimen patentoitu teknologia.

Compactissa on viisi puhdistason tehoa, joten se soveltuu hyvin eri tilanteisiin. Tarvittaessa laite on poikkeuksellisen hiljainen suhteutettuna puhdistetun ilman määrään. Alhaisimmalla tuuletinnopeudella laite puhdistaa 90 m3 ilmaa tunnissa tuskin havaittavalla 32 db:n äänitasolla.

Laitteen kosketusnäyttö ja WiFI-liitäntä mahdollistavat etäkäytön ja hallinnan mobiiliaplikaation kautta. Ilmanpuhdistuksen tasoa voi esimerkiksi helposti ja nopeasti nostaa, jos tilassa on ollut tai on suurempi määrä ihmisiä. Vastaavasti tilan ollessa tyhjillään säästetään sähköä laskemalla laitteen tehot minimitasolle.

Laitteen paino on vain 10 kg ja siirtämistä helpottaa myös kantokahva.

Jaa miten tuo kanarianlintu liittyy aiheeseen? Se on aika tarkkanokkainen ilmanlaadun suhteen ja poistuu paikalta, jos ilmanlaatu on huono. Meidän puhdistamissa tiloissa lintu kyllä viihtyy...


 

img
img

360° ilmanvirtaus

Compact ottaa "likaista" ilmaa sisään joka puolelta laitteen yläosan ympäriltä ja ulostuleva puhdas ilma jakaantuu tasaisena suihkuvirtauksena lattian myötäisesti kohti huoneen seiniä. Rengasmainen virtaussilmukka varmistaa puhtaan ilman leviämisen kattavasti koko tilaan ja puhdas ilma kimpoaa seinistä ylöspäin kohti kattoa, josta se levittäytyy sen jälkeen tasaisesti koko huoneeseen.

Tehokkaan ilmankierron lisäksi rengasmaisen silmukan tärkeänä tehtävänä on myös painaa hiukkaset ja aerosolit alaspäin ja samalla poispäin hengitysalueelta.

Tarkemmat tekniset tiedot löydät esitteestä.


 

Eurooppalaista huippulaatua

Toimitus jopa muutamassa päivässä


Älykäs hallinta

Tuya Smart -aplikaatiolla Compactin toimintoja voi kätevästi ohjata älypuhelimella, tabletilla tai muilla mobiililaitteilla. Hallintaohjelmisto on saatavilla IOS- ja Android-käyttöjärjestelmille. WiFi-liitännän ansiosta puhdistimen voi liittää osaksi älykästä kiinteistönhallintaa tai älykotijärjestelmää.

Osana älykästä ekosysteemiä toimintoja voi ohjata kaukosäätimen lisäksi myös ääniohjauksella. Yksittäiset ilmanpuhdistimet voidaan linkittää samaan ketjuun ja ohjelmoida puhdistusteho toimimaan automaattisesti ympäröivän ilmanlaadun mukaan, ajastaa maksimi-teholle kokousten välissä tai käynnistää/lopettaa puhdistus kellonajan tai laitteen sijoistuspaikan mukaan. Se varmistaa optimaalisen puhtaan ilman tuottamisen aina tarpeen mukaan ja samalla säästetään sähköä. Katso tarkempi kuvaus ratkaisustamme miten ilmanpuhdistimilla saavutaan isot säästöt ja samalla parannetaan energiatehokkuutta.

Hallintaohjelmiston avulla kartoitat nopeasti ilmanlaadun ongelmapisteet ja ajankohdat, jolloin pystytään paremmin ennakoimaan tarvittavan ilmanpuhdistuksen tasot ja ajastukset.

Reaaliaikaiset hälytykset muistuttavat huollosta ja suodattimen vaihtoaikataulun nollauksesta.


 

img