Puhdasta ilmaa kaikkiin tiloihin

Useat yritykset maailmanlaajuisesti luottavat tähän Pohjoismaisten sairaaloiden tarpeita varten suunniteltuun siirrettävään ilmanpuhdistimeen. Maailman terveysjärjestön (WHO) mukaan Covid-19 leviää pääasiassa ilmateitse pienhiukkasina. Rensair pyydystää ja tuhoaa 99,97 % ilmateitse leviävistä bakteereista ja viruksista ja ratkaisee kerralla sisäilmaongelmat.

-
img

Voltti - energiatehokkuutta ja puhdasta ilmaa 

Voltti on nopea ja ketterä työkalupakki koko rakennuksen, yksittäisen tilan tai asunnon sisäilman laadun kartoitukseen, valvontaan ja nopeaan ensiapuun.

Ilmanlaadun sensoreilla kartoitetaan ja paikallistetaan sisäilman haasteet ja älykkäät ilmanpuhdistimet puhdistavat sisäilman Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja Maailman terveysjärjestön (WHO) ilmanlaadun suositusten mukaisille tasoille.

Treviro yrityksenä

Treviro Oy on ilmanpuhdistusratkaisuihin erikoistunut yritys. Varmistamme turvallisemmat tilat asiakkaille ja henkilöstölle poistamalla ilmasta tehokkaasti ja turvallisesti virukset ja bakteerit sekä muut epäpuhtaudet. Samalla parannetaan myös energiatehokkuutta kierrättämällä kerran lämmitetty/jäähdytetty ilma uudestaan ilmanpuhdistimilla. Älykkäät ilmanpuhdistimet, ilmanlaadun sensorit ja energiakulutuksen mittarit ovat meidän työkalumme. Kun tähän yhdistetään vielä WiFI- tai Lorawan-yhteydet, niin saadaan ratkaisu toimimaan älykkäästi yhdessä ilmanvaihdon ja kiinteistönhallintajärjestelmän kanssa.

Sivuiltamme löydät tarkemmat tiedot ilmanpuhdistimista, sensoreista ja energiatehokkuuden ratkaisuista. Yhteistyössä parhaiden ilmastointialan ammattilaisten kanssa kartoitamme lähtötilanteen ja tarjoamme selkeän kokonaisratkaisun ja laskelmat investoinnin takaisinmaksuajoille. Jokainen tilaus käsitellään ja toteutetaan asiakkaiden tarpeiden mukaan hyödyntämällä mahdollisimman paljon jo asennettuja laitteita ja järjestelmiä.

Varaa tästä kanssamme vartin tai puolen tunnin etäpalaveri, niin jutellaan tarkemmin teidän tilojen sisäilman tai energiatehokkuuden parannustarpeista.  

img