"Tarvekohtaiset ratkaisut sisäilman puhdistukseen ja energiatehokkuuden parantamiseen teollisuudelle, toimistoille/liiketiloille ja terveydenhuoltoon"

-

Ominaisuudet

Rensairin ilmanpuhdistimissa on bakteereja ja viruksia tuhoava otsonivapaa UVC-lamppu, joka on sijoitettu korkealaatuisen H13 HEPA-suodattimen sylinterin keskelle. Se toimii ansana ja tuhoaa tehokkaasti virukset ja bakteerit suodattimen pinnalta. Suodatusalueen kattava UVC-valaistus varmistaa jatkuvan desinfiointiprosessin, joten laitteen käyttö ja huolto on aina turvallista ja puhdistuksen sivutuotteena ei synny mitään haitallisia sivutuotteita (esim. otsonia) Laite haistelee ympäröivää ilmanlaatua ja lisää tarvittaessa tehoa puhdistukseen. Rensairin ilmanpuhdistin on helposti siirrettävissä ja sen asennukseen, käyttöön tai huoltoon ei vaadita erillisiä huoltohenkilöitä. 

Lisätietoja Rensairin ilmanpuhdistimesta löydät esitteestä tai Compactin esittelyvideosta.

Pienempiin tiloihin, kuten autoon tai yksittäiselle työpisteelle/pieneen huoneeseen soveltuu loistavasti Airbubbl, joka pienestä koostaan huolimatta pystyy kierrättämään ja puhdistamaan tunnissa yli 30 kuutiota ilmaa. Esittelyvideo avaa hyvin toiminnallisuudet tämän patentoidun innovaation takana.


 

img
img

Taustat

Laitteen taustalla on lähes 20 vuoden kokemus ja suunnittelu. Alunperin ilmanpuhdistin suunniteltiin Pohjoismaisten sairaaloiden vaatimusten mukaisesti, joten se täyttää tiukimmatkin turvallisuusvaatimukset ja sertifikaatit. Koronaepidemian seurauksena puhdistimien käyttö yleistyi myös toimistoissa, kouluissa, päiväkodeissa, partureissa ravintoloissa, hoitokodeissa, lääkäreissä jne. Vajaassa kahdessa vuodessa laitteita on toimitettu satoihin tiloihin eri puolille maailmaa. 

Toimitusvarmuus ja laatu

Rensairin ilmanpuhdistimet valmistetaan lähes kokonaan Euroopassa. Innovaatio ja suunnittelu tulee Tanskasta ja tekniikka pääosin Saksasta. Ainoastaan näytön osat tulevat Aasiasta. Tehtaat meillä on Englannissa ja Hollannissa. Näin pystymme varmistamaan nopean toimituksen ja yleismaailmallinen komponenttipula ei aiheuta viivästyksiä toimituksiin.


 

Puolueettomat tutkimukset

Arvostettujen tutkimuslaitosten testiraportit Rensairin ilmanpuhdistimien tehokkuudesta ja turvallisuudesta virusten ja bakteerien torjunnassa ja sisäilman puhdistamisessa epäpuhtauksista

Rensairin ilmanpuhdistimen tehokkuus on todistettu ja dokumentoitu puolueettomien laboratorioiden toimesta, kuten Eurofins Scientific, Norconsult, Oslon Yliopistollinen sairaala ja Tanskan Teknologinen instítuutti. 

Tilaa uutiskirjeemme