News

All of our trade releases and other news.

-
Blogi Muut uutiset Yhteistyöartikkelit

Myrkyllinen savu vaatteissa aiheuttaa palomiehille terveysriskin

Palomiehen työn vaarallisuus ei rajoitu pelkästään pelastustehtäviin ja tulipaloihin, vaan riskit jatkuvat myös sammutustöiden jälkeen. Noki, savu ja muut haitalliset kaasut imeytyvät varusteisiin ja vaatteisiin ja kulkeutuvat niiden mukana myös sisätiloihin.

Blogi Feed: Facebook Muut uutiset Yhteistyöartikkelit

Älykästä ilmanpuhdistusta

Tekoäly tulee olemaan merkittävästi mukana myös sisäilman laadunvalvonnassa ja laitteiden toiminnan ohjauksessa. Sen avulla saadaan aikaisemman kokemusdatan perusteella kiinteistönhallinnan ja ilmanvaihdon järjestelmiin parempaa ennustettavuutta, korjausehdotuksia ja sitä kautta myös parempaa energiatehokkuutta.

Blogi Feed: Facebook Muut uutiset Yhteistyöartikkelit

Saikulle lompsis!

Viime vuoden aikana sairauslomien määrässä oli selkeää kasvua. Mehiläisen tilastojen mukaan poissaolopäiviä oli viime vuoden tammi-lokakuun välisenä aikana 10,5 % enemmän verrattuna vuotta aikaisempaan ajankohjtaaan

Blogi Feed: Facebook Muut uutiset Yhteistyöartikkelit

Sisäilman laadun merkitys

Sisäilman laatu on erittäin tärkeä osa ihmisen terveyttä ja hyvinvointia. Se voi vaikuttaa merkittävästi ihmisen oireisiin ja jopa sairastumiseen. Sisäilman laatuun vaikuttavia tekijöitä ovat muun muassa kosteus ja homevauriot, epäpuhtaudet, ilmanvaihto, ilman lämpötila ja ilmankosteus sekä hajut.

Feed: Facebook Muut uutiset Yhteistyöartikkelit

Triplademia

Reilu pari kuukautta sitten varoitettiin influenssan ja koronan yhteisvaikutuksen aiheuttamasta vakavammasta taudinkuvasta, joka aiheuttaa piikin talven ajan sairauslomien määrään. Nyt varoitetaan triplademiasta, joka tarkoittaa influenssan, koronaviruksen ja RS-viruksen samanaikaista leviämistä.