Puhdasta ilmaa kaikkiin tiloihin

Useat yritykset maailmanlaajuisesti luottavat tähän Pohjoismaisten sairaaloiden tarpeita varten suunniteltuun siirrettävään ilmanpuhdistimeen. Maailman terveysjärjestön (WHO) mukaan Covid-19 leviää pääasiassa ilmateitse pienhiukkasina. Rensair pyydystää ja tuhoaa 99,97 % ilmateitse leviävistä bakteereista ja viruksista ja ratkaisee kerralla sisäilmaongelmat.

-

Eurooppalaista huippulaatua

Toimitus jopa muutamassa päivässä


Ominaisuudet

Rensairin ilmanpuhdistimessa on bakteereja ja viruksia tuhoava otsonivapaa UVC-lamppu, joka on sijoitettu korkealaatuisen H13 HEPA-suodattimen sylinterin keskelle. Se toimii ansana ja deaktivoi virukset ja bakteerit suodattimen pinnalta. Suodatusalueen kattava UVC-valaistus varmistaa jatkuvan desinfiointiprosessin, joten laitteen käyttö ja huolto on aina turvallista. Laite haistelee ympäröivää ilmanlaatua ja lisää tarvittaessa tehoa puhdistukseen. Rensairin ilmanpuhdistin on helposti siirrettävissä ja sen asennukseen, käyttöön tai huoltoon ei vaadita erillisiä huoltohenkilöitä. 

Lisätietoja Rensairin ilmanpuhdistimesta löydät esitteestä.

Pienempiin tiloihin, kuten autoon tai yksittäiselle työpisteelle/pieneen huoneeseen soveltuu loistavasti Airbubbl, joka pienestä koostaan huolimatta pystyy kierrättämään ja puhdistamaan tunnissa yli 30 kuutiota ilmaa. Esittelyvideo avaa hyvin toiminnallisuudet tämän patentoidun innovaation takana.

Puolueettomat tutkimukset ja testit

Rensairin ilmanpuhdistimen tehokkuus on todistettu ja dokumentoitu puolueettomien laboratorioiden toimesta, kuten Eurofins Scientific, Norconsult, Oslon Yliopistollinen sairaala ja Tanskan Teknologinen instítuutti. Tutkimukset löydät teknisistä tiedoista.


 

img
img

 

Taustat

Laitteen taustalla on lähes 20 vuoden kokemus ja suunnittelu. Alunperin ilmanpuhdistin suunniteltiin Pohjoismaisten sairaaloiden vaatimusten mukaisesti, joten se täyttää tiukimmatkin turvallisuusvaatimukset ja sertifikaatit. Koronaepidemian seurannaisvaikutuksena puhdistimen ylivoimainen virusten tuhoamiskyky otettiin käyttöön myös sairaaloiden ulkopuolella. Vajaassa kahdessa vuodessa laitetta on toimitettu satoihin tiloihin eri puolille maailmaa. Suomeen Rensair saatiin myyntiin 2022 keväällä.

Toimitusvarmuus ja laatu

Rensairin ilmanpuhdistimet valmistetaan lähes kokonaan Euroopassa. Innovaatio ja suunnittelu tulee Tanskasta ja tekniikka pääosin Saksasta. Ainoastaan näytön osat tulevat Aasiasta. Tehtaat meillä on Englannissa ja Hollannissa. Näin pystymme varmistamaan nopean toimituksen ja yleismaailmallinen komponenttipula ei aiheuta viivästyksiä toimituksiin.