-

 

 

img

Auton sisäilman ja pienen tilan ilmanpuhdistin

Pienestä koostaan huolimatta AirBubbl puhdistaa tunnissa 38 kuutiota ilmaa. Älykkään muotoilun ja integroidun kiinnityshihnan ansiosta puhdistimen saa näppärästi kiinnitettyä autossa esimerkiksi istuimen niskatukeen. Pieni ja näppärä puhdistin soveltuu loistavasti myös muiden pienempien tilojen (asuntovaunu, vene, mökki, ym.) tai yksittäisen työpisteen (parturit, kosmetologit, toimistot, apteekit, ym.) ilman puhdistukseen. Se toimii hyvin myös henkilökohtaisena ilmanpuhdistimena ja helpottaa erilaisista allergioista kärsivien henkilöiden elämää.

Laite ei vaadi erillistä asennusta ja huoltotarve on minimaalinen. Virtajohto kiinni USB-liitäntään ja ilma puhdistuu muutamassa minuutissa. Suodattimen vaihtoväli on 1000 käyttötuntia ja AirBubblen oma kännykkäsovellus huomauttaa siitä kyllä ajoissa. Ohjevideo suodattimen vaihtoon löytyy sivun alareunasta.

Tarkemmat tiedot  löydät esitteestä ja teknisistä tiedoista tai voit myös katsoa AirBubblen esittelyvideon.


AirBubbl hoitohenkilöstön, kuljettajien ja matkustajien turvana

AirBubbl on hyötykäytössä monilla tilausliikenneyhtiöillä, takseilla, kuljetusyrityksillä ja myös ambulansseissa. Se poistaa ilmasta tehokkaasti virusten ja bakteerien lisäksi myös liikenteen saastepäästöt, siitepölyn, kemikaalijäämät ja muut haitalliset kaasut. Tietysti tärkein tehtävä on hoitohenkilöstön suojaaminen tartunnoilta ja potilasturvallisuuden parantaminen, mutta puhtaammalla ilmalla on myös suora väsymystä ehkäisevä vaikutus ja sitä kautta se edistää myös liikenneturvallisuutta.

Esimerkkinä ambulansseihin tehdyistä asennuksista HATS Group.


 

img
img

AirBubbl työpisteen suojaksi

AirBubbl toimii hyvin myös yksittäisen työpisteen tai pienemmän huoneen ilmanpuhdistuksessa ja se on tehokäytössä useilla partureilla, hierojilla, kosmetologeilla, kynsistudioissa, kotitoimistoissa, apteekeissa, ym. Pienen kokonsa (paino alle kilon) ansiosta se on helppo ottaa mukaan myös asiakaskäynneille tai vaikka lomalle hotellihuoneseen. Monille allergikoille AirBubbl tuo ison helpotuksen siitepölykauden aikana, joten se parantaa merkittävästi elämänlaatua. Lue lisää blogistamme.

Esimerkkinä parturi Hyvä Tuuli


 


Tärkeimmät ominaisuudet

Kaksoissuodatin

  • Poistaa yli 99 % ilman hiukkasista ja haitallisista kaasuista (myös VOC-yhdisteet).
  • HEPA-suodatin hiukkasille ja nanohiilisuodatin kaasuille.

Heti käyttövalmis

  • Ei vaadi mitään muutoksia auton ilmastointijärjestelmään. 

Patentoitu ilmankiertojärjestelmä

  • Tehokkaat puhaltimet molemmissa päissä varmistavat puhtaan ilman tuottamisen kaikille auton matkustajille.

Törmäystestattu

  • IUTA:n ja Institut Pasteurin sertifiointi.

iOS- ja Android-sovellukset

  • Toimii kaukosäätimenä ja ilmankierron ohjausnäyttönä. Ilmoittaa myös suodattimen vaihtotarpeen.

Helppo huolto

  • Suodatinelementin vaihtoväli on noin 1000 tuntia. Katso ohjevideo suodattimen vaihdosta.

 


 

img