Puhdasta ilmaa kaikkiin tiloihin

Useat yritykset maailmanlaajuisesti luottavat tähän Pohjoismaisten sairaaloiden tarpeita varten suunniteltuun siirrettävään ilmanpuhdistimeen. Maailman terveysjärjestön (WHO) mukaan Covid-19 leviää pääasiassa ilmateitse pienhiukkasina. Rensair pyydystää ja tuhoaa 99,97 % ilmateitse leviävistä bakteereista ja viruksista ja ratkaisee kerralla sisäilmaongelmat.

-

Eurooppalaista huippulaatua

Toimitus jopa muutamassa päivässä


Ominaisuudet

Rensairin Compact on pienikokoinen ammattitason ilmanpuhdistin, joka puhdistaa tehokkaasti sisätiloista ilmateitse leviäviä hiukkasia, kuten patogeenit (virukset ja bakteerit), siitepölyn, eläinpölyn ja homeitiöt.

Laite puhdistaa täydellä teholla jopa 460 m3 ilmaa tunnissa. Puhdistuksen varmistaa tehokkaaksi todistettu Rensairin HEPA-suodattimen, UVC-valon ja keskipakotuulettimen patentoitu teknologia.

Compactissa on viisi ilmanvirtauksen nopeutta, joten se soveltuu hyvin eri tilanteisiin. Tarvittaessa laite on poikkeuksellisen hiljainen suhteutettuna puhdistetun ilman määrään. Alhaisimmalla tuuletinnopeudella laite puhdistaa 90 m3 ilmaa tunnissa tuskin havaittavalla 32 db:n äänitasolla.

Laitteen kosketusnäyttö ja WiFI-liitäntä mahdollistavat etäkäytön ja hallinnan mobiiliaplikaation kautta. Ilmanpuhdistuksen tasoa voi esimerkiksi helposti ja nopeasti nostaa, jos tilassa on ollut tai on suurempi määrä ihmisiä. Vastaavasti tilan ollessa tyhjillään säästetään sähköä laskemalla laitteen tehot minimitasolle.

Laitteen paino on vain 10 kg ja siirtämistä helpottaa myös kantokahva.


 

img
img

360° ilmanvirtaus

Compact ottaa likaista ilmaa sisään joka puolelta laitteen yläosan ympäriltä. Ulostuleva puhdas ilma jakaantuu tasaisesti ilman katkoksia. Laite levittää puhdistetun ilman 360 astetta laitteen ympärille tasaisena suihkuvirtauksena lattian myötäisesti. Se huomioi huoneen muodon ja muodostaa rengasmaisen virtaussilmukan kattavasti koko tilaan, jolloin puhdas ilma kimpoaa seinistä ylöspäin kohti kattoa ja levittäytyy sen jälkeen tasaisesti koko huoneeseen.

Tehokkaan ilmankierron lisäksi rengasmaisen silmukan tärkeänä tehtävänä on myös painaa hiukkaset ja aerosolit alas ja samalla poispäin hengityksestä.

Tarkemmat tekniset tiedot löydät esitteestä.


 


Älykäs hallinta

Tuya Smart -aplikaatiolla Compactin toimintoja voi kätevästi ohjata älypuhelimella, tabletilla tai muilla mobiililaitteilla. Hallintaohjelmisto on saatavilla IOS- ja Android-käyttöjärjestelmille.

Osana älykästä ekosysteemiä toimintoja voi ohjata kaukosäätimen lisäksi myös ääniohjauksella. Yksittäiset ilmanpuhdistimet voidaan linkittää samaan ketjuun ja ohjelmoida puhdistusteho toimimaan automaattisesti ympäröivän ilmanlaadun mukaan, ajastaa maksimi-teholle kokousten välissä tai käynnistää/lopettaa puhdistus kellonajan tai laitteen sijoistuspaikan mukaan. Se varmistaa optimaalisen puhtaan ilman tuottamisen aina tarpeen mukaan ja samalla säästetään energiakuluissa. 

Hallintaohjelmiston avulla kartoitat nopeasti ilmanlaadun ongelmapisteet ja ajankohdat, jolloin pystytään paremmin ennakoimaan tarvittavan ilmanpuhdistuksen tasot ja ajastukset.

Reaaliaikaiset hälytykset muistuttavat huollosta ja suodattimen vaihtoaikataulun nollauksesta.


 

img