"Tarvekohtaiset ratkaisut sisäilman puhdistukseen ja energiatehokkuuden parantamiseen teollisuudelle, toimistoille/liiketiloille ja terveydenhuoltoon"

-
img

Sisäilman laatu (IAQ) ja energiatehokkuus

Sensgreenin sensoreiden avulla mittaat ja valvot helposti sisäilman laatua ja energiatehokkuutta. Kaikki sensorimme ovat langattomia ja hyödyntävät edistyksellistä LoraWan-verkkoa. Sensoreiden tuottaman datan perusteella pystytään melko nopeasti ja helposti hakemaan optimaaliset asetukset ilmanvaihdon ja ilmanpuhdistimien tasapainolle. Älykkäät ja huoltovapaat sensorit keräävät dataa energiatehokkuuden lisäksi lämmityksestä, ilmanvaihdosta (HVAC), ikkunoiden ja ovien toiminnasta, tilan käyttöasteesta ja ilmanlaadusta. Myös hiilidioksiditasojen säätäminen helpottuu huomattavasti ja järjestelmään voi asettaa raja-arvoja, joiden ylittyessä lähetetään hälytys.

SensNode

SensNode on ketterä hallintaohjelmisto sensoreiden tuottaman datan analysointiin ja hallintaan. Asennus on helppoa ja nopeaa ja LoraWAN-verkkoa hyödyntävän ohjausyksikön asennus ja käyttöönotto on hoidettu vajaassa minuutissa.  Laite toimii pattereilla ja ei vaadi mitään johto-/kaapeliliitäntöjä, joten sekin nopeuttaa asennusta. SensNode on käytännössä huoltovapaa ja itsekalibroiva. Tiedonkeruu alkaa välittömästi, kun laite kiinnitetään seinään. Kaikki tiedot liikkuvat suojatulla yhteydellä pilvipalvelimelle.


 

img
img

Teknologia taustalla...

IoT-teknologia: Ei johtoja ja sähellystä

Sensoreiden ja muiden laitteiden välisestä tiedonsiirrosta vastaa edistyksellinen LoRaWAN-viestintäteknologia, joka mahdollistaa laajemman kattavuuden ja signaalin pitkän kantomatkan. Älykkäät LoraWANiin liitetyt IoT-sensorit pystyvät verkon kautta lähettämään ja vastaanottamaan dataa. Lisäksi tilanneviestejä voidaan lähettää myös verkon ulkopuolelle.