Puhdasta ilmaa kaikkiin tiloihin

Useat yritykset maailmanlaajuisesti luottavat tähän Pohjoismaisten sairaaloiden tarpeita varten suunniteltuun siirrettävään ilmanpuhdistimeen. Maailman terveysjärjestön (WHO) mukaan Covid-19 leviää pääasiassa ilmateitse pienhiukkasina. Rensair pyydystää ja tuhoaa 99,97 % ilmateitse leviävistä bakteereista ja viruksista ja ratkaisee kerralla sisäilmaongelmat.

-

Rensairin patentoitu teknologia

Ilmanpuhdistimen toiminta


Rensairin ilmanpuhdistin ottaa ilman sisään yläosan säleiköstä ja esisuodattimet poistavat isoimmat hiukkaset ja pölyn. Tehokas tuuletin puskee esisuodatetun ilman alaspäin laitteen keskelle sylinterimäiseen HEPA 13 –suodattimeen. Bakteerit, virukset ja muut ilman pienemmät epäpuhtaudet pyydystetään HEPA 13 –suodattimen sisäpinnalle.

Sylinterirummun keskelle sijoitettu 18W UVC-lamppu valaisee jatkuvasti koko suodatinpintaa. UVC-valo katkaisee kaikkien patogeenien RNA-juosteen, jolloin ne tuhoutuvat. Jatkuvan desinfiointiprosessin ansiosta Rensairin käyttö ja huolto on aina turvallista.

Laitteen alaosan säleikön läpi tulee ulos suuri määrä puhdasta ilmaa. Rensair-ilmanpuhdistimen sylinterimäinen muoto mahdollistaa ilman ulosvirtauksen joka suuntaan, jolloin laitteen voi sijoittaa melkein mihin tahansa.


 

img

Toimintaperiaate

img

H13 HEPA -suodattimen pinta-ala on 4m2. Virukset, bakteerit ja muut ilman mikro-organismit pyydystetään suodattimen huokoiselle pinnalle. Jatkuva ilmanvirtaus varmistaa mikro-organismien juuttumisen suodattimeen. 18W UVC-lamppu on kiinnitetty sylinterin keskelle ja se valaisee jatkuvasti H13 HEPA-suodattimen koko pinnan.

H13 HEPA-suodatin pyydystää yli 99,97 % viruksista, bakteereista ja muista ilman epäpuhtauksista. Laajan suodatusalueen ansiosta ulostuleva ilma on aina poikkeuksellisen puhdasta. Se mahdollistaa ilman tehokkaan puhdistuksen koko huoneesta, eikä vain laitteen ympäriltä.

H13 HEPA-suodattimen valaistus UVC-valolla varmistaa jatkuvan ja täydellisen H13 HEPA-suodattimen desinfioinnin ja kaikkien kiinnijoutuneiden patogeenien RNA-ketjun katkaisun. Tämä mahdollistaa laitteen turvallisen käytön ja huollon. Suoraan ilmasta tuhoavat laitteet eivät altista liikkuvia viruksia tarpeeksi pitkään UVC-valolle ja silloin suojaus ei ole kattavaa.


 

ESISUODATTIMET
Rensair imee ilman sisään laitteen yläosasta esisuodattimien läpi. Isommat hiukkaset ja pöly jäävät esisuodattimiin. 

TUULETIN
Tehokas tuuletin puskee ilman alaspäin sylinterimäiseen laitteen keskellä olevaan H13 HEPA-suodattimeen. Tuuletin muodostaa sylinteriin korkean staattisen paineen ja varmistaa suuren ilmamäärän virtauksen H13 HEPA-suodattimen läpi.

HEPA H13 -SUODATIN
Ilman mennessä H13 HEPA -suodattimen läpi bakteerit, virukset, ilman pienemmät partikkelit ja epäpuhtaudet jäävät suodattimen sisäpintaan.

UVC-VALO
Sylinterirummun keskellä oleva 18w UVC-lamppu valaisee jatkuvasti koko suodatuspintaa. UVC-valo katkaisee patogeenien RNA-juosteen, jolloin ne tuhoutuvat. Jatkuva desinfiointiprosessi varmistaa Rensairin laitteen turvallisen käytön ja huoltotoimenpiteet.

PUHDAS ILMA
Suuri määrä puhdasta ilmaa tulee ulos laitteen alaosasta. Rensairin ilmanpuhdistimen sylinterimäinen muoto mahdollistaa ilman virtauksen joka suuntaan ja tehokkaan ilmankierron lähes joka paikassa

img

Ratkaisut sisäilmaongelmiin

Pyydä tarjous