Uutiset ja artikkelit

Tältä sivulta löydät ilmanpuhdistukseen liittyviä uutisia ja muuta ajankohtaista tietoa

-
Blogi Muut uutiset

HItsaushuurujen ja öljysumun suodatus

Hitsaushuurujen ja öljysumun tehokkaalla suodatuksella vähennetään sairauslomien lisäksi myös arvokkaiden tuotantolaitteiden huoltotarvetta, koska tuotantotila pysyy puhtaampana ja ilman epäpuhtaudet eivät aiheuta laitteisiin ja järjestelmiin ennenaikaista kulumista tai toimintahäiriöitä. Samalla tuotantotaso nousee ja energiansäästö voi olla jopa 70 %.

Blogi Muut uutiset Yhteistyöartikkelit

Myrkyllinen savu vaatteissa aiheuttaa palomiehille terveysriskin

Palomiehen työn vaarallisuus ei rajoitu pelkästään pelastustehtäviin ja tulipaloihin, vaan riskit jatkuvat myös sammutustöiden jälkeen. Noki, savu ja muut haitalliset kaasut imeytyvät varusteisiin ja vaatteisiin ja kulkeutuvat niiden mukana myös sisätiloihin.

Blogi Muut uutiset

Kevät, kukat, siitepöly ja aivastus

Kevät tulee, mutta oletko valmis? Se tuo mukanaan taas siitepölyn ja katupölyn ja käynnistää monilla allergikoille haasteellisen ajanjakson. Lisäksi ilmastonmuutos ja lisääntyneet hiilidioksidipäästöt pahentavat kausiluontoisten allergioiden vaikutusta. Sisätiloissa lisähaasteita aiheuttaa vastaavasti ilmanvaihdon ja tuuletuksen vähentäminen, kun haetaan tiloihin lisää energiatehokkuutta.

Blogi Feed: Facebook Muut uutiset Yhteistyöartikkelit

Älykästä ilmanpuhdistusta

Tekoäly tulee olemaan merkittävästi mukana myös sisäilman laadunvalvonnassa ja laitteiden toiminnan ohjauksessa. Sen avulla saadaan aikaisemman kokemusdatan perusteella kiinteistönhallinnan ja ilmanvaihdon järjestelmiin parempaa ennustettavuutta, korjausehdotuksia ja sitä kautta myös parempaa energiatehokkuutta.

Blogi Feed: Facebook Muut uutiset Yhteistyöartikkelit

Saikulle lompsis!

Viime vuoden aikana sairauslomien määrässä oli selkeää kasvua. Mehiläisen tilastojen mukaan poissaolopäiviä oli viime vuoden tammi-lokakuun välisenä aikana 10,5 % enemmän verrattuna vuotta aikaisempaan ajankohjtaaan