Uutiset ja artikkelit

Tältä sivulta löydät ilmanpuhdistukseen liittyviä uutisia ja muuta ajankohtaista tietoa

-
Blogi Feed: Facebook Muut uutiset Yhteistyöartikkelit

Sisäilman laadun merkitys

Sisäilman laatu on erittäin tärkeä osa ihmisen terveyttä ja hyvinvointia. Se voi vaikuttaa merkittävästi ihmisen oireisiin ja jopa sairastumiseen. Sisäilman laatuun vaikuttavia tekijöitä ovat muun muassa kosteus ja homevauriot, epäpuhtaudet, ilmanvaihto, ilman lämpötila ja ilmankosteus sekä hajut.

Feed: Facebook Muut uutiset Yhteistyöartikkelit

Triplademia

Reilu pari kuukautta sitten varoitettiin influenssan ja koronan yhteisvaikutuksen aiheuttamasta vakavammasta taudinkuvasta, joka aiheuttaa piikin talven ajan sairauslomien määrään. Nyt varoitetaan triplademiasta, joka tarkoittaa influenssan, koronaviruksen ja RS-viruksen samanaikaista leviämistä.

Blogi Feed: Facebook Muut uutiset

Sairauslomat lisääntyvät talven aikana

Yleisellä tasolla infektiotautien esiintyvyys laski viime vuonna, koska korona opetti meille hyviä suojautumiskäytäntöjä ja myös matkustusrajoitukset estivät osaltaan virusten tavanomaisen leviämisen. Tällä on kuitenkin myös vastakkainen vaikutus, koska eristäytyneisyys ja sosiaalisten kontaktien vähentyminen on heikentänyt immuunijärjestelmää. Aikuisen ihmisen immuunijärjestelmä on jo kehittynyt, jolloin sulkutilan aiheuttama sosiaalinen eristys ei suoraan aiheuta vastustuskyvyn heikkenemistä (MedicalNewsToday). Aikaisemmista influenssoista löytyy muistijälki ja immuunijärjestelmä kykenee puolustautumaan vanhoja vihollisia vastaan.

Blogi Feed: Facebook Muut uutiset Yhteistyöartikkelit

Säästä 40 % ilmanvaihdon energiakuluissa

Lämmitys ja jäähdytys muodostavat ison osan ilmanvaihdon kustannuksista. Lämmitettyä/jäähdytettyä ilmaa ei kannata puhaltaa suoraan takaisin taivaalle, vaan kierrättää ja puhdistaa ilma ilmanpuhdistimilla

Feed: Facebook Muut uutiset Yhteistyöartikkelit

Hyvä Tuuli puhdistaa ilman AirBubblella

Terhi Jääskeläinen perusti parturi-kampaamo Hyvän Tuulen 1998. Kemikaaliallergian vuoksi tuotteiden hajusteettomuus oli Terhille alusta alkaen luonnollinen valinta. Siihen aikaan kemikaalivapaat parturit olivat vielä aika harvinaisia, mutta nykyään kemikaalien henkilöstölle aiheuttamat terveysongelmat on tiedostettu ja hajusteettomia partureita ja kauneushoitoloita löytyy lähes joka puolelta. Myös monet asiakkaat arvostavat hajusteettomia tuotteita ja palvelua.